2011-01-29

Dažniausiai užduodami klausimai

1. Kas yra Transfer faktoriai?
Transfer factoriai yra labai efektyvi imuninės informacijos perdavimo sistema, kurią gamta sukūrė imunitetui perduoti. Transfer faktoriai yra mažų peptidų, kuriuos sudaro 44 aminorūgštys, grandinė.Tai imuniteto intelektas(informacija) ir intuicija(nano technologija).Del optimalaus imuniteto veikimo, jai būtina informacija,o informacija užkoduota mažytėje molekulėje, pavadintoje „transfer factor“.

2. Kokia yra Transfer Factor atradimo istorija?
Imunologija yra palyginti jaunas mokslas. Ji atsirado, kai Luji Pasteras, vienas garsiausių atradėjų medicinos istorijoje, XIX a. pabaigoje išrado skiepų technologiją (vakcinavimą), I. Mečnikovas sukūrė mokslą apie fagocitozę, nurodydamas jos svarbą imunitetui, o P. Erlichas XX amžiaus pradžioje atrado antikūnus. Du pastarieji atradimai pelnė Nobelio premiją.
Vystantis mokslui  ir naujausioms technologijoms, 1949 m. daktaras H. Šervudas Lorencas padarė revoliucinį atradimą, pradedantį naują imunologijos puslapį. Jis aptiko anksčiau nežinomas substancijas, itin svarbias imunitetui.Vyr.imunologas H.Š. Lorencas (Niujorko universitetas) pavadino jas Transfer faktoriais.


3. Kas yra priešpienis?
Priešpienis yra skystis, išsiskiriantis iš motinos pieno liaukų tuoj pat po vaiko gimimo.90% priešpienio sudaro informacinės molekulės-mikropeptidai.   

4. Kodėl mokslininkai ėmė ieškoti Transfer faktorių priešpienyje?
Pastebėta, kad jei ką tik gimę veršeliai neturi galimybės gerti motinos pieno, dažnai jie greit žūva, nepaisant kito maisto gausos. Juos pražudo įvairios infekcijos. Mokslininkai nustatė, kad motina perduoda pirminę transfer factorių informacija per pirmus 5ml  priešpienio,iškart gimus kūdikiui. Kūdikio imuninė sistema „pasileidžia“ pirmiesiems priešpienio lašams papuolus ant žarnyno peyer‘io plokštelių.Jeigu ant šitu plokšteliu pirmieji lašai su transfer factoriais,imunine sistema bus ‚paleista‘ teisingai.Jeigu ant jų papuls tik priešpienis,imunitetas veiks principu “ bandau, ir klystu“.


5. Kokie yra priešpienio panaudojimo kaip kompanijos 4Life XF Transfer faktorių šaltinio pranašumai?
Transfer faktoriai gali perduoti imunitetą žmonėms net tais atvejais, kai jų šaltinis yra kitos rūšies žinduolis. Stambieji raguočiai turi stiprią imuninę sistemą, kuri padeda jiems išgyventi visiškos antisanitarijos sąlygomis. Jų “didyriškoji” imuninė sistema gamina efektyvias Transfer faktorių formas.

6. Koks yra Transfer faktorių veikimo mechanizmas?
Transfer faktoriai yra subalansuotas trijų atskirų frakcijų, kurios užtikrina efektyvų imuninį atsaką, mišinys. Tai INDUKCINĖ (stimuliatoriai), ANTIGENINĖ SPECIFINĖ ir SUPRESORINĖ (slopinančioji) frakcijos. Indukcinė frakcija užtikrina fundamentalią imuninės sistemos treniruotę, kad ji visada būtų pasiruošusi kovoti. Antigeninė specifinė frakcija primena informacinius biuletenius , kurie padeda atpažinti ypatingus  infekcijos požymius. Supresorinė frakcija geba atpažinti  ir nuraminti imuninę sistemą, grąžindama jos funkciją į pradinę padėtį. Skirtingai nuo daugumos maisto papildų, skirtų imuninei sistemai, užtikrinančių „statybos blokus“ jos normaliam funkcionavimui, Transfer faktoriai yra imuninės sistemos „intelektas“. Būtent imuninė informacija ir mokymas padeda  imuninei sistemai atlikti savo funkciją.

7. Ar gali žmonės, alergiški pienui ir netoleruojantys laktozės, vartoti Transfer Factor XF?
Transfer faktorius XF nesukelia alerginių reakcijų. Paprastai alergizuoja stambieji pieno baltymai (imunoglobulinai ir kazeinai). Jie iš Transfer Factor XF pašalinami. Žmonės, kurie netoleruoja laktozės, gali suvartoti iki 3 g šios medžiagos be kokių nors neigiamų pasekmių. Transfer Factor XF laktozės yra daug  mažiau nei nurodyta aukščiau.

8. Ar yra skirtumas tarp 4 Life kompanijos Transfer Factor XF ir džiovinto priešpienio?
Galima sakyti, kad yra esminis skirtumas. Pirmiausia Transfer Factor XF aktyvių ingredientų  koncentracija yra daug didesnė negu džiovinto priešpienio, todėl jis efektyvesnis. Didelė Transfer faktorių koncentracija Transfer Factor XF pasiekiama naudojant sudėtingos technologijos užpatentuotą ultrafiltravimo procesą, kuriam kompanija 4-Life turi licenciją. Be to, Transfer faktoriai skirtingai nuo priešpienyje esančių antikūnų ir baltymų, virškinimo proceso metu nesuyra, lengvai įsiurbiami. Ir galiausiai Transfer Factor XF specialiai stabilizuojamas tam, kad išliktų Transfer faktoriai. Norint išgauti 1kg transfer factorių reikalinga 50 kg džiovinto priešpienio.

9. Ar yra informacijos apie Transfer faktorių saugumą?
Transfer faktoriai yra visiškai saugios medžiagos. Per daugelį metų nuo 1949-ųjų  negauta nė vieno pranešimo, kad klinikinėmis sąlygomis dėl labai didelių jų dozių arba vartojant keletą metų iš eilės būtų kokių nors pašalinių reakcijų.

10. Ar yra mokslinių darbų, skirtų Transfer faktorių problemai?
Per penkiasdešimt metų, praėjusių po daktaro Lawrence atradimo, įvyko 11 mokslinių konferencijų ir išleista maždaug 40 mln. dolerių  mokslo tyrimams. Jų rezultatas – paskelbta per 3000 mokslinių darbų. 1999 metais XI tarptautiniame kongrese, skirtame Transfer faktoriams, Italijos ir Prancūzijos mokslininkai (Giancarlo Pizza, Caterina De Vinci, Aldopaolo Palareti, Dmitri Viza) pateikė 25 metus trukusių Transfer faktorių klinikinių tyrimų rezultatus, gautus jų laboratorijose. Gydyti 1647 pacientai,  sirgę hepatitu, herpesu, AIDS, autoimuninėmis, onkologinėmis ir kitomis ligomis. Trečdalis pacientų buvo stebimi daugiau kaip 20 metų. Tyrimai parodė, kad Transfer faktoriai yra efektyvūs gydant įvairias patologines būkles, be to, nebūta kokių nors toksiškumą įrodančių požymių. Daktaras Viljamas Dž. Chenenas paskelbė monografijų (1,2,3), kuriose sumuojami daugelio Transfer faktorių mokslo tyrimų rezultatai, taip pat komponentų, esančių Transfer Factor Plius.

11. Kas turėtų vartoti Transfer faktorius?
Visi norintieji pagerinti  imuninės sistemos funkciją, turėtų vartoti Transfer Factor XF.

12. Ar Transfer Factor gali vartoti nėščios moterys?
Iki šiol negauta informacijos, kad Transfer faktoriai nėščioms moterims sukeltų kokių nors šalutinių reakcijų.Kad suformuot teisingą  įgimta kudikiui imuniteta,rekomenduojama vartoti Transfer Factor XF  visą nėštumo laikotarpį.

13. Ar galima  Transfer Factor XF duoti kūdikiams?
Gamta sukūrė Transfer faktorių molekules naujagimiams. Skiriant Transfer Factor XF kūdikiams nėra amžiaus apribojimų.

14. Kodėl mums reikia vartoti Transfer Factor XF? Juk imuninę informaciją mes jau esame  gavę kūdikystėje?
Transfer faktoriai, kuriuos kūdikis gauna iš motinos, padeda „mokyti“ jo silpnai išvystytą imuninę sistemą, kad ji galėtų priešintis aplinkos poveikiui. Tačiau dabar žmogaus organizmas patiria ypač daug kenksmingų veiksnių. Be to, dėl amžiaus pakitimų žmogaus imuninė sistema palaipsniui silpsta. Imuninės sistemos stiprinimas gali tapti lemtingu žmogaus sveikatos išsaugojimo veiksniu.

15. Ką daryti, jei  kūdikiai ir vaikai negali nuryti kapsulių?
Kūdikiams nereikėtų duoti net mažų kapsulių. Jos lengvai atidaromos, turinys išpilamas ir dedamas į mišinius arba košelių pavidalo maistą. Vyresniems kaip 2 metų vaikams sukurtos Transfer Factor Kids kramtomosios tabletės.

16. Kuo skiriasi Transfer Factor XF ir Transfer Factor Plius?
Transfer Factor XF skatina imuninę reakciją. Transfer faktoriai yra tarsi įvairių imuninės sistemos specializuotų ląstelių instruktoriai. Jie padeda imuninei sistemai atpažinti išorės priešus ir prieš juos kovoti. Transfer faktoriai yra imuniteto moduliatoriai, tai yra jie padeda normaliam imuninės sistemos funkcionavimui, nes juose yra indukcinė, antigeninė specifinė ir supresorinė frakcijos.
TF Classic turi labiausiai išreikštą supresorinę frakciją (nuraminti aktyvų làstelių dauginimasi)(autoimuniniai susirgimai)), TFClassic perprogramuoja imuninę sistemą (pasireiškia suaktyvejimo reiškiniai),jame yra 1200 ligu antigenų (ligų sukelėjų)informacijos,ir daugiausiai tf iš priešpienio(ne pieno!)Priešpienį 90 % sudaro informacinės molekulės-mikropeptidai(baltymai)kurie sudaryti is 44 amino rugščių,tie peptidai buvo pavadinti transferfactor.
TF Tri-Factor  turi 1500 ligų antigenų atpažinimo informacijos, 300 iš jų-papildomai aktyvių virusų atpažinimo programa (iš kiaušinių trynių), šis produktas- tobuliausia antivirusinė programa,nes paukščių imuninė patirtis turtingesnė ir atsparesnė ,sudėtyje nano frakcija (tai dar smulkesnė tf molekule,kurios tikslas kuo giliau prasibrauti į ląstelę), dabar ši nano technologija dalyvauja genų indžinierijoje.
 TF Plus - 1 dalis TFClassic, 2 dalys TF Tri-Factor ir fitomoduliatoriai(adjuvantai,betaglukanai (medžiagos, kurios aktyvina makrofagų judėjimą).
Išsamesnė informacija pateikiama daktaro Viljamo Dž. Cheneno  monografijose „Transfer Factor Plius“ (1.3).

17. Ar yra skirtumas tarp Transfer faktorių injekcijų ir geriamųjų kapsulių?
Transfer faktoriai injekcijoms gaunami iš kraujo, tuo tarpu geriamieji Transfer faktoriai pagaminti iš priešpienio. Nepriklausomai nuo vartojimo būdo (injekcijų ar kapsulių), Transfer faktoriai yra aktyvūs  ir jų teigiamo poveikio efektyvumas organizmui yra maždaug vienodas.Bet šie preparatai yra injekciniai,t.y.tiesiu keliu patenka į kraują.Fiziologiškai,tai nepriimtina,ir iššaukia kai kuriuos šalutinius reiškinius,kaip karštine ir kt. Tačiau geriamuosius Transfer faktorius galima vartoti kasdien be jokių nepatogumų, susijusių su injekcijomis, todėl šis būdas saugesnis.    

18. Ar Transfer Factor  arba Transfer Factor Plius padės  įveikti mano ligą?
Kompanijos produktai, kuriuose yra Transfer Factor XF, skiriami normaliai žmogaus imuninės sistemos funkcijai, svarbiausiam bendrosios sveikatos komponentui palaikyti. Moksliškai įrodyta, kad mūsų imuninės sistemos būklė ir adaptavimosi rezervai, padedantys išsaugoti sveikatą, yra glaudžiai susiję.
Stipri imuninė sistema padeda išvengti ligų bei tausoti ir atkurti ligos pakirstą sveikatą.

19. Kaip Transfer faktoriai reaguoja į šilumą?
Transfer faktoriai pasterizuojant nepraranda aktyvumo. Tačiau rekomenduojama Transfer Factor XF laikyti vėsioje ir sausoje vietoje.

Literatūra
1. Hennen W.J. Enhanced Transfer Factor. Pleasant Grove: Woodland Publishing; 2000.
2. Hennen WJ. Transfer Factor. Pleasant Grove: Woodland Publishing; 1998.
3. Уильям Дж. Неннен. Трансфер Фактор Плюс. Типогрaфия СО РАМН, Novosibirskas, 2001, 73 psl.
 

2011-01-27

Transfer Factoriai-naujos kartos imunomoduliatorius

Jau galima išspręsti tas sveikatos problemas, kurios anksčiau buvo neišsprendžiamos ir neįveikiamos. Visa tai TRANSFER FACTORIAUS dėka!

TRANSFER FACTORIUS– apmoko ir atstato mūsų imuninę sistemą!

 Imuninė sistema - tai žmogaus apsauginė funkcija, kuri kovoja su visais mūsų organizmą supančiais pavojais: infekcijomis, stresu, laisvaisiais radikalais, apsinuodijimu, nudegimais, nuovargio toksinais, parazitais, svetimkūnių ląstelėmis, vėžiniais augliais, cholesterolio sankaupomis ir t.t.

Kasdien susidurdama su įvairiais nuolat kintančiais virusais, mikrobais bei įvairiais  pavojais, imunine sistema įgauna vis naujų įgūdžių. Ši informacija lieka imuniteto atmintyje. Toks „turintis patirtį“ imunitetas veikia tiksliai su menkais ištekliais ir svarbiausia, daug greičiau.

Kai mūsų organizmas pirmą kartą susiduria su infekcija, su kuria iki tol nebuvo susidūręs, mūsų imuninė sistema veikia taip:  pirmiausia atpažįsta, jog tai yra svetimkūnis, kuris kelia pavojų organizmo sveikatai, ir tada jį sunaikina. Šis procesas trunka nuo 10 iki 14 dienų. Praėjus šiam laikotarpiui, mūsų imuninė sistema įsimena pažeidėją, tad pakartotino šio viruso užpuolimo, mes jau nebepastebėsime, mat taip greitai sureaguos mūsų apsaugos sistema.  Pavyzdžiui, vaikystėje persirgus vėjaraupiais, mes jau jais nesusirgsime iki gyvenimo pabaigos, tai reiškia, kad imuninė informacija saugoma ilgus metus čiobrialiaukėje( lot.thymus), imuninės atminties ląstelėse. Imuninės ląstelės gyvena 1-3 mėnesius ir keičiasi naujomis, kurios nuskaito sukauptą informacija čiobrialiaukėje ir veikia kompetentingai.

1949 metais Dr. H.Sherwood Lawrence nustatė, kad imuninė informacija gali būti perduodama iš vieno organizmo į kitą, įvedant  organizmui baltųjų kraujo kūnelių  (leukocitų) ekstrakto, kuriame yra molekulės, į kurias įrašyta pirmojo imuninė patirtis.. Šitos ypatingai mažo dydžio molekulės  (jų svoris 5 kilodaltonai, susideda iš  44 aminorūgščių) buvo pavadintos TRANSFER FAKTOR (perdavimo faktoriumi). Netrukus mokslininkai išsiaiškino, kad TRANSFER FAKTORIUS yra vienodas tiek  žmogaus, tiek visų stuburinių gyvūnų, o tai reiškia, kad visai nebūtina jų imti iš žmogaus. Labai daug TRANSFER FAKTORIŲ yra kraujyje, bet dar daugiau priešpienyje bei kiaušinio trynyje.
Nuo šio atradimo momento buvo publikuota daugiau nei 3000 mokslinių darbų apie TRANSFER FAKTORIŲ ir pravesta 11 tarptautinių simpoziumų šia tema.
Stuburinių naujagimiai turi įgimtą imunitetą, bet neturi įgyto, tad gali žūti anksčiau nei jį įgis. Tačiau motina šią imuninę patirtį jau yra sukaupusi! Gamta veikia paprastai ir išmintingai – motinos patirtis jau įrašyta TRANSFER FAKTORIUJE, tad visa tai yra perduodama iškart po gimimo, motinos priešpienio dėka – maitinant naujagimį krūtimi. Kai gimstame, mes privalome gauti imuninę informaciją, kuri susidaro iš dviejų failų- savo (naujagimio įgimtos) ir mamos (įgautos). Toks gamtos sumanymas.

Keletą dešimtmečių atgal mamoms vaikus atnešdavo maitinti tik trečią dieną po gimdymo, mat buvo galvojama, jog priešpienis yra kenksmingas.

Praktiškai daugelis suaugusių žmonių negavo jiems reikalingos imuninės informacijos ir nuo pat gimimo jau turi deformuotą ir neteisingai užprogramuotą imuninę sistemą. Ekologijos blogėjimas, antibiotikų naudojimas, neteisinga mityba, intensyvus gyvenimo ritmas, stresai dar labiau deformuoja imuninę sistemą.

Pvz: žmogaus organizme yra ląstelės „žudikės“, kurios naikina vėžinių ir infekcinių virusų ląsteles. Sveiko žmogaus organizme jų norma 150-200. Tačiau tyrimo rezultatai  JAV ir Rusijoje parodė, kad šitų ląstelių žmogaus organizme yra tik 30-50. Tai 4-5 kartus mažiau!  Tad ar verta stebėtis vėžio ir įvairių infekcijų paplitimu?

Kas nutinka, kai imuninės sistemos programa dirba pagal turimą iškreiptą informaciją?

Vėžys.
Kasdien, veikiant Saulės ir Žemės radiacijai, kiekvieno žmogaus organizme susiformuoja apie 80 milijonų vėžinių ląstelių – o čia nėra nieko baisaus, kadangi citotoksiniai limfocitai, o po to ir ,,natūralūs žudikai“ visa tai sunaikina. Atrodytų, balansas – viskas tvarkoj. Tačiau jeigu imuninis atsakas vystosi gan lėtai, tada vėžio ląstelės spėja mutuoti, tokiu būdu  pasislėpdamos nuo imuninės priežiūros! Vėžys pasireiškia tik tuomet, kai tą leidžia imuninė sistema, kai ji reaguoja pavėluotai ir nebesugeba atpažinti vėžinių ląstelių!

Autoimuniniai procesai.
(Sisteminė raudonoji vilkligė, išsėtinė sklerozė,  glomerulonefritas, reumatoidinis artritas, autoimuninis tiroiditas, hepatitai, pankreatitas, hemoraginis vaskulitas ir kt.)
Šie susirgimai atsiranda dėl padidėjusio cirkuliuojančių imuninių kompleksų lygio,  po persirgtos infekcijos, taipogi po patirtos vakcinos ar skiepų, dėl medikamentų (vaistų) netinkamumo. Sergant reumatiniu artritu, antigenas, kuris iššaukia autoimuninį procesą, gali būti bakterinės, virusinės ar netgi parazitinės kilmės. Paprasčiau tariant, dėl aukščiau išvardintų priežasčių pažeidžiama imuninių ląstelių apmokymo ir valdymo programa.  Pasekoje to neapmokytos ir nevaldomos imuninės ląstelės nebesugeba atskirti normalių sveikų ląstelių nuo infekuotų ar vėžinių ir pradeda naikinti (atakuoti) sveikas organizmo ląsteles, netgi iki jų sunaikinimo. Imuninė sistema tpati nesugeba laiku sustoti!

Gydytojai, kad palengvintų ligonio skausmus, yra priversti prislopinti imuninės sistemos darbą citostatikais. O norint pašalinti susirgimą, reikia atlikti korekciją imuninės sistemos valdymo programoje!

Alergijos.
(Bronchinė astma, neurodermitas, egzema, šienligė, psoriazė (žvynelinė),  šalčio alergija ir t.t.).

Šių susirgimų priežastys yra parazitai, vaistų ar kita intoksikacija, persirgtos infekcijos, paveldėta iškreipta imuninė informacija. Dėl šių priežasčių imuninė sistema į nepavojingas medžiagas, papuolusias į organizmą, reaguoja kaip į pavojingas ir ima jas atkakliai atakuoti! Esmė yra ta, kad imuninė sistema nesugeba atskirti pavojingų organizmui medžiagų nuo nepavojingų.

Gydytojai nustato šias medžiagas (alergenus), rekomenduoja laikytis nuo jų atokiau, vaistais malšina niežulį, tinimus, spazmus, priepuolius, prislopina receptorių jautrumą, palengvina ligonio savijautą (dažnai net gyvybę išgelbsti), bet nieko daugiau padaryti jie negali! Šiandien kas penktas žemės gyventojas kenčia nuo alergijos!

Kad pašalinti patį susirgimą, reikia atstatyti imuninę sistemą, pašalinti iš jos klaidingą informaciją!

TRANSFER FAKTORIUS susideda iš trijų frakcijų:
  
1. Induktoriai  - moko imuninę sistemą  formuoti greitą ir suderintą atsaką.

2. Supresoriai – moko imuninę sistemą laiku sustabdyti imuninį puolimą, neleidžiant vystytis autoimuniniams procesams!

3. Reprezentacinis antigenas – apmoko imunitetą atskirti bei atpažinti svetimkūnį, besislepiantį nuo imuninės priežiūros ir neleidžia pulti nepavojingų, į žmogaus organizmą papuolusių medžiagų ir sveikų ląstelių.
Tai reiškia, jei mes paimsime kokybiškus TRANSFER FAKTORIUS iš ypatingai sveikų  stuburinių gyvūnų, kurių, skirtingai nuo žmonių, nebuvo pertrauktas genetinės imuninės informacijos perdavimas iš kartos į kartą, ir galėsime keletą mėnesių visa tai duoti žmonėms, kurie turi autoimuninį ar alerginį susirgimą, taip bus įmanoma pakeisti pažeistą imuninę informaciją į kokybišką ir, pirmąkart žmonijos istorijoje, taikant patogenetinį, ligos priežastį šalinantį, gydymą, galėsime atstatyti imuninę sistemą!

Virusiniai hepatitai B ir C, citomegalo virusas, chroniškas herpesas. Šių ligų gydymui plačiai naudojama antivirusinė terapija – interferono terapija. Gydymas trunka ilgai. Į gydymą rekombinuotais interferonais organizmas atsako antikūnių gamyba. Ryškūs požymiai: drugys, pakilusi temperatūra, silpnumas, sąnarių laužymas. Gydoma vaistais. Jie švirkščiami kasdien, vėliau kas antra diena ir taip gydymas trunka 24 – 48 savaitės, metus ir daugiau! Tai brangiai kainuojantis gydymas, tačiau  100 procentų efektyvumas negarantuojamas. Jei gydymas nesėkmingas, jo kartoti nėra prasmės, be to, tai pavojinga sveikatai. Taigi, pilnai viruso pašalinimo programai ryžtasi tik vienetai. Visi likusieji tik apsigydo iki remisijos, t.y. iki sekančio ligos protrūkio, bet tai irgi nepigiai kainuoja ir yra gan kenksminga sveikatai. Blogai veikianti imuninė sistema nesugeba atpažinti šių virusų - kaip antikūnių, todėl jų  nenaikina. Taigi gydytojai yra priversti veikti už imuninę sistemą iš išorės, medikamentais. Visa tai trunka ilgai, kainuoja brangiai, sergama sunkiai, o rezultatai dažnai gan prasti. Tačiau kitų gydymo variantų anksčiau ir nebuvo.

Gal verta atstatyti imuninę sistemą, ir ji ims veikti pati taip, kaip jai ir dera?  TRANSFER FAKTORIAUS dėka tai jau įmanoma. Gydymas tampa žymiai trumpesnis ir dešimtis kartų pigesnis, pagerėja ir bendra organizmo būklė be jokio šalutinio poveikio. Tai netgi ne gydymas, o, kitaip tariant, viso organizmo sveikatos atstatymas..

Pagyvenę žmonės, kaip įprasta,  jau turi daug ligų, mat, bėgant metams imuninė sistema vis labiau silpsta. Daugelis mano, kad taip ir turi būti. Tai  - netiesa! Reikia reguliariai ,,pamaitinti“ imuninę sistemą kokybiška imunine informacija, kad paverstumšiuos gyvenimo metus, kaip sako vakaruose, į „auksinius metus“.

Jau minėjome, jog pasaulyje buvo publikuota daugiau nei 3000 mokslinių darbų apie TRANSFER FAKTORIŲ, o taip pat pravesta 11 tarptautinių simpoziumų. Metodas buvo išrastas, bet preparatas nebuvo prieinamas. Jau daugelį metų pagal poreikį labai turtingiems ligoniams iš didelio kiekio donorinio kraujo, naudojant brangiai kainuojančią technologiją, yra gaminamas injekcinis preparatas – leikonormas (kurio pagrindas tie patys TRANSFERO FAKTORIAI). Ampulės kaina - 400 EUR. Gydymo kursas kainuoja 4 - 6 tūkst. EUR. Rezultatai puikūs, bet dėl gydymo kainos šie vaistai prieinami tik labai turtingiems ligoniams.

1989 m. JAV buvo užpatentuota technologija,  išgaunanti visiškai švarius TRANSFER FAKTORIUS iš priešpienio bei kiaušinio trynio. Metodo esmė -  ultramolekulinė filtraciją - itin mažos TRANSFER FAKTORIAUS molekulės atsiskiriamos nuo stambių baltyminių molekulių, iššaukiančių alergiją.

TRANSFER FAKTORIAUS koncentracija tokiu būdu išgautame ekstrakte yra 50 kartų didesnė nei sausame priešpienyje -  kolostrume (preparatas iš sauso priešpienio).

Keletą metų patentas buvo neišnaudojamas, kol apie jį nesužinojo maisto papildų specialistas Deividas Lisonbi, kuris iškart įvertino šio atradimo svarbą. Tai, ką galėjo sau leisti tik vienetai, galima buvo padaryti prieinama milijonams žmonių. Jis įkūrė kompaniją ,,4Life Research“ ( tyrimai dėl gyvenimo), kurios lozungu tapo:
Pristatykim TRANSFER FAKTORIŲ Pasauliui!

Pasisekimas buvo stulbinantis. Per 5 darbo metus tik su vienu (bet tai kokiu) produktu kompanijos veikla apėmė 40 pasaulio šalių ir 500-tų geriausių kompanijų (Jnc 500 ) reitinge užėmė 15-ą vietą!

Rusijoje, kaip ir visame pasaulyje, medicina BAMP (biologiškai aktyvius maisto papildus) vertina skeptiškai, pripažindami, jų poveikį tik kaip pagalbinį. Tačiau netgi labai trumpi klinikiniai bandymai, atlikti naudojant minimalias TRANSFER FAKTOIŲ dozes, davė tokius rezultatus, jog įvyko neįtikėtinas dalykas: Rusijos Federacijos Sveikatos ministerija patvirtino amerikiečių gamybos maisto papildą bei nukreipė gydytojams specialų metodinį laišką, kuriame rekomenduojama naudoti TRANSFER FACTORIŲ, kaip pagrindinį preparatą, esant šioms ligoms: AIDS, virusiniui hepatitu B ir C, skrandžio opai, vėžiui, alergijai, osteomielitui... Štai ką gali maisto papildas!

Medikai dažnai sako, kad BAMP gydyti negali – jis tik pagalbine sveikimo priemonė. Jie visiškai teisūs, tačiau TRANSFER FACTORIUS- ne tas atvejis!

Statusas BAPM reiškia gamtinę kilmę ir apribojimų naudojime nebuvimą, tačiau pagal efektyvumą TRANSFER FACTORIUS pralenkia daugelį pačių brangiausių ir stipriausių vaistų, tokių kaip interferonai ir interlekinai!

Rusijoje ir užsienyje jau gauta daugybė kliniškai patvirtintų stabilių rezultatų, kurių anksčiau nepavykdavo pasiekti jokiomis priemonėmis, nebent gydymas trukdavo labai ilgai ir kainuodavo labai brangiai.

Kalba eina apie virusinius susirgimus: ŪVRI (ūmi virusinė respiratorinė infekcija), gripas, ŽIV infekcija, herpesas, hepatitai B ir C, citomegalo virusas, Ebšteino Baro virusas, žmogaus papilomos ir kt.
Opistorchozė, toksoplazmozė (po parazitų naikinimo procedūros).
Chlamidijozė, tuberkulioze, osteomielitas, taip pat ir antibiotikams atsparus, bronchitas, cholecistitas, pankreatitas, gastritas, duodenitas, prostatitas, adneksitas, nefritas, artritas, opaligė, meningitas ir kt.
Miomos, mastopatija, cistos, polipai, endometriozė, adenomos.
Šienligė,  polinozė, bronchinė astma, psoriazė, neurodermitas, šalčio alergija.
Sisteminė raudonoji vilkligė, glomerulonefritas, reumatoidinis artritas, autoimuninis tiroiditas, išsietinė sklerozė, hemoraginis vaskulitas.
Piktybiniai (vėžiniai) skrandžio-žarnyno trakto,  šlapimo sistemos, kraujo, plaučių, pieno liaukų procesai ir kt.
Stenokardija, infarktas, aterosklerozė, trombai, flebitai, hipertoninė liga.
Ilgą laiką negyjančios žaizdos, tame tarpe ir sergant diabetu. Būklės pagerėjimas sergant diabetu. Vaikų autizmas ir kt.

Reiktų pažymėti, jeigu organizmas turi įsisenėjusių problemų, chroniškų infekcijų, pavyzdžiui, kurios daugelį metų „tyliai tupi“ vildamosi, kad apie jas neprisimins,  pradėjus vartoti TRANSFER FAKTORIŲ gali pasireikšti kai kurie požymiai (simptomai), galintys išgąsdinti nepasiruošusį tam žmogų. Imuninė sistema tarytum pabunda, praregi ir pradeda įvedinėti tvarką. Gali atsirasti išbėrimai ant odos, pūliniai, akių uždegimas, skausmas sąnariuose, kepenyse, reakcijos, panašios į alergiją. Vi̇sa tai reikia pri̇i̇mti NE KAIP LIGOS PAŪMĖJIMĄ, O KAIP REIKŠMINGĄ IMUNITETO SUAKTYVĖJIMĄ LIGAI PAŠALINTI!

Visus šiuos reiškinius reikia vertinti tik teigiamai, kaip efektyvios TRANSFER FACTOR veiklos liudijimą. Jie gana greitai praeina, o savijauta žymiai pagerėja. Esant žymiam diskomfortui, galima laikinai sumažinti dozę arba nevartoti keletą dienų. Praktika rodo, jog atnaujinus vartojimą po 7 – 10 dienų jokie nemalonūs pojūčiai jau nebepasikartoja. Paprasčiausiai antigenai, virusai, vėžinės ląstelės ir t.t.,  įvairiais būdais užsimaskavusios,  buvo dingusios iš imuninės priežiūros, dabar jos  tapo imuninės sistemos matomos ir atakuojamos.

TRANSFER FACTORIUS, vartojamas didesnėmis nei nurodyta dozėmis, pasireiškia kaip ekstra veikimo priemonė, tačiau giluminiam iškreiptos imuninės sistemos atstatymui, esant tokiems atvejams kaip autoimuniniai ar alerginiai susirgimai, reikalingas 6 – 8 mėnesių ir daugiau laikotarpis, laikantis dozavimo nurodyto etiketėje. Esmė tokia, jog mes „įrašinėjame“ naują imuninę informaciją ne į švarų „diską“, kaip gimimo momentu, o į užterštą, prirašytą klaidingos informacijos. Šią informaciją visų pirma reikia iš ten „ištrinti“, o vietoj jos „įrašyti“ kokybišką informaciją.

Imuninės ląstelės pradeda naudotis „gerąja“ imunine informacija jau tuo momentu, kai TRANSFER FACTORIUS iš žarnyno patenka į kraują! Kuo daugiau TRANSFER FACTORIŲ patenka į kraują, tuo daugiau imuninių ląstelių pagerina savo darbą, „nešdamos“ į imuninės informacijos saugyklą naują, kokybišką informaciją, mainais į iškreiptą.

Skirtingai nuo antikūnių ir baltymų, randamų kiaušinio trynyje ir priešpienyje, TRANSFER FAKTORIAI išlieka virškinimo procese ir lengvai pasisavinami iš virškinamojo trakto. Skrandžio sultys ir fermentai jų nesuskaido ir nesumažina jų efektyvumo.

Gydytojų rankose TRANSFER FACTORIUS yra galingas preaparatas, visiems kitiems – puiki sveikimo priemonė ir susirgimų profilaktika, kuri neturi apribojimų naudojimui!