2011-02-01

Asmeninė higiena

Dantu pasta enummi

Sudetyje: TF formulė, Koenzimas Q10, laktoferinas

Naudojamas paradontitų gydymui ir profilaktiškai, apsaugoti dantis ir dantenas nuo patogeninių bakterijų, pašalinti laisvuosius radikalus ir blogą kvapą iš burnos ertmės. Užkerta pirmini kelia infekcijos patekimui į organizmą per burnos gleivinę.







4Life Kuno losjonas enummi 









Talpa: 250 ml.
Enummi Odą apsaugo, sugeria ir valo. Suteikia kasdieninę apsaugą nuo atšiauriaus aplinkos poveikio ir padeda pašalinti toksinus iš organizmo. Drėkina odą, ją atnaujina, suvienodina odos spalvą ir suteikia elastingumo. Ypač vertinamas jaunų mamų ir megstamas kudikių užpakaliukų. Vyrams, puiki priemone po skutimosi sudirgusiai odai nuraminti ir elastingumui palikyti.





4Life Švelnus kuno losjonas enummi
Talpa: 250 ml
Pagamintas drėgnam klimatui.Lengvesnė formulė plinta greitai ir tolygiai ant odos Sudėtyje turi Transfer Factor E-XF, Moringa ekstrakto, alavijo, Shea sviesto ir antioksidantų ingredientai kurie drėkina, tad puikiai tinka visur!







Rinkinys veido priežiurai enummi
Talpa:120 ml.
Sudėtyje: yra veido valiklis, gaivinamasis tonikas, drėkinamasis dienos kremas, atnaujinantis nakties kremas (galima įsigyti kartu ir atskirai).
Enummi Veido priežiuros, 4Life Transfer Factor E-XF  ir ingredientai maitina ir drėkina jūsų gražią odą.
Rinkinio sudetis: 4Life Transfer Factor RioVida, enummi Intensive Body Lotion enummi, Lite Body Lotion.
Apsaugo odą nuo UVA ir UVB, ir nuo saulės spindulių, su SPF 15.



Regeneruojantis naktinis kremas

Talpa: 30 ml.
Odos atstatymas ir atjauninimas enummi
Naktinis regeneruojantis kremas padės veidui pailseti nuo dienos rupeščių su Aloe Vera, ir Transfer Faktor.Vitaminais A ir E bei drėkinamieji komponentai atstato dregmės balansą ir atjauniną odą, antioksidantai stabdo odos senejimą.  
Tinka visiems odos tipams.





Dieninis kremas 


Talpa 550 ml.
Drėkinti, palaikyti apsaugoti enummi.
Keikviena diena Jūsų oda susiduria su agresyviu aplinkos poveikiu, dėl to jai reikia geros apsaugos - mūsų kasdieninio apsauginio kremo, kurio sudėtyje yra UV apsauga SPF15 . Lengvas ir natūralus kurio sudėtyje yra antioksidantų, vitaminų ir kitų maistinių medžiagų, kurie suteikia odai sveiką jaunatvišką išvaizdą. Be to jame yra Transfer Factor E-EX pagrindiniai komponentai imuniniam odos lastelių palaikymui .  
Tinka visiems odos tipams.


Gaivinamasis tonikas
Talpa 120 ml.
Daug vitaminų, naturalių ekstraktų, ir drekinamųjų medžiagų, šis tonikas padės atstatyti naturalią odos drėgmę ir neutralizuoti išorinius nešvarumus. Be to jame yra Transfer Factor E-EX pagrindiniai komponentai imuniniam odos ląstelių palaikymui. Palaiko PH balansa.






4Life transfer factor RenewAll

Rekomenduojama naudoti prie:
  • jaunatvinių spuogų, 
  • atipinio dermatito, 
  • alerginių odos bėrimų, 
  • pažeidimų, 
  • gleivinių problemų, 
  • nudegimų. 
Ginekologijoje: tiesiogiai makštyje - kandida grybeliui, papilomos viruso, chlamidijozės, erozijų gydymui, lytinio akto kokybei pagerinti kaip lubrikantas ir infekcinių ligų profilaktikai.