2011-02-23

Jūsų Organizmo Gynybos Stiprinimas!


Daugiau Antikūnų- Stipresne Imuninė Sistema!
Diena iš dienos, kiekvieno iš mūsų imuninė sistema sunkiai dirba, gina mūsų kūną nuo išorinių patogenų. Apie 95% šių patogenų (iš oro, kuriuo kvėpuojame, iš maisto, kurį valgome ar kai liečiame burną rankomis..) bando patekti į mūsų organzmą per gleivinių membranas, kurios yra burnoje, nosyje, plaučiuose , žarnyne ir tt. Antikūnai, ypač seilėse esantys IgA, yra labai svarbūs ginant ir šalinant galimus pavojus greitai ir efektyviai. Kuo daugiau IgA gaminasi mūsų seilėse, tuo didesnė sukuriama gyvybiškai svarbi mūsų organizmo apsauga!

Pirminio mokslinio tyrimo metu nustatyta, kad 4Life Transfer Factor ® Tri-Factor ® Formulė didina IgA antikūnų skaičių, taip sustiprindama imuninės sistemos apsaugą. Tai patvirtinta 100% testuotų žmonių
4Life kompanija testavo 21 sveiką suaugusįjį, kurie ankščiau nevartojo Transfer Factor produktų. Dalyviai vartojo 4Life Transfer Factor Tri-Factor Formulę 2 savaites, po to 4Life Transfer Factor RioVida® Tri-Factor Formulę. Po 4 savaičių 100% dalyvių turėjo padidėjusį IgA kiekį jų seilėse, tai sudarė vidutiniškai 73% daugiau lyginant su pirmos savaitės rezultatais. Trumpas IgA skaičiaus kritimas vyko pereinant nuo vieno produkto prie kito.