2011-02-19

Kaip dirba Transfer faktoriai?


TF dažnai vadina imuninės sistemos smegenimis, intelektu, “mokytoju”. Visų pirma, jis padeda imuninei sistemai atpažinti, o po to atsakyti į vieną ar kitą infekciją, žalingus cheminius junginius atsirandančius iš išorinės aplinkos. Juk mes kasdiena susiduriame su toksiniais junginiais, esančiais ore, vandenyje, maiste ir t.t
TF - didina imuninės sistemos intelektą.
Mūsų imuninės sistemos sugebėjimas tiksliai atpažinti svetimas ir kenksmingas organizmui substancijas ir savalaikis jų pašalinimas iš organizmo nuosavomis sveikomis ląstelėmis nulemia mūsų išgyvenimą. Mūsų imuninės ląstelės sugeba peržiūrėti trilijonus ląstelių ir atskirti kurios iš jų yra draugiškos, o kurios priešiškos. Mikrobai, toksinai, ir net vėžinės ląstelės laiku neaptiktos ir nepašalintos, kelia organizmui rimtą pavojų.
Nustatyta, kad imuninė sistema sugeba reaguoti į daugiau nei 100 milijonų įvairiausių antigenų (ląstelių kodai, kurie leidžia jas identifikuoti). Bet tuo pačiu reikia turėti omenyje, kad gali būti prarasta informacija apie dešimtis tūkstančių antigenų, o be šių imuninių duomenų organizmas labiau pažeidžiamas kokios nors atakos metu.Štai čia į pagalbą ir ateina transfer faktorius. Jis padeda užpildyti tas ląstelių susidarymo spragas ir suteikia informaciją apie antigenus, su kuriais ląstelės niekada nesusidūrė. Transfer faktorius gali taip pat sukoordinuoti, aktyvuoti arba slopinti imunines reakcijas, atitinkamai pagal poreikį pagerinti tarpmolekulinius ryšius. TF pagerina imuninės sistemos darbą, ji pradeda geriau atpažinti grėsmę, atsakyti į ją ir atsiminti tam atvejui, jei teks susidurti su ja dar kartą. Tai daro imuninės sistemos funkcijas labiau stipriomis, efektyviomis ir svarbiausia, be jokių pašalinių efektų.
Klinikiniai bandymai patvirtino, kad TF galima naudoti nuo gimimo momento, nėštumo metu ir naudoti dėl įvairių patologijų. Per 25 metus buvo atliekami sergančiųjų stebėjimai, gavusių šią medžiagą įvairiomis dozuotėmis, buvo atlikta daugiau nei 3000 mokslinių darbų. Neigiamų pašalinių efektų neaptikta. Transfer faktoriaus baltymai yra ne specifiniai pagal gyvūno rūšį. Tai reiškia, kad TF, išgautas iš karvės priešpienio, gali būti efektyviai naudojamas žmogui, bioaktyvių papildų pavidalu. Šis sugebėjimas perduoti imuninius duomenis turi revoliucines galimybes susirgimų profilaktikai ir gydymui.
TF neturi vartojimo apribojimų ir yra labai efektyvus, natūralus imunokorektorius, kuris saugus tiek vaikams, tiek ir suaugusiems.