2011-02-17

Mokslinis tyrimas. Daugiau antikūnų - stipresnė imuninė sistema

Naujas 4Life Transfer faktoriaus (perdavimo faktoriaus) mokslinis tyrimas
Per praėjusį dešimtmetį 4Life kompanija buvo pirmoji pasiekusi pažangos Transfer Factor farmacijos (informacinės medicinos) moksle- sukurti nauji produktai, išskirtinai patentuoti procesai ir studijos įrodančios 4Life Transfer Factor efektyvumą stiprinant imuninę sistemą. Svarbi 4Life Transfer Factor® Tri-Factor® Formulės ir 4Life Transfer Factor Plus® Tri-Factor® Formulės studija, vertinant Natūralių Kilerių (NK) ląstelių aktyvumą, parodė atitinkamai 283% ir 437% NK ląstelių efektyvumo padidėjimą.
Ir štai dar vienas 4Life pasiekimas!
Neseniai, Deividas Lisonbi, 4Life kompanijos įkūrėjas, kartu su tyrimų ir gamybos skyriumi, o taip pat Dr. Ričardas Benetas, sveikatos mokslų patarėjų tarybos narys, ištyrė 4Life Transfer Factor efektyvumą keliant IgA (imunoglobulino A) kiekį organizme.

Kodėl IgA yra Svarbus?
IgA antikūnai, kuriuos gamina B ląstelės yra svarbūs proteinai reikalingi imuninei sistemai atpažinti ir neutralizuoti svetimkūnius. IgA antikūnų vieta yra gleivinių paviršiuose (burnos, nosies, irškinimo trakto, kvėpavimo takų ir šlapimo bei lytinių takų) ir turi įrodytą sąsają su organizmo sveikata. Šios Y formos molekulės prisitvirtina prie svetimkūnių, neleisdamos jiems pasiekti ir įsiskverbti per gleivines į organizmo audinius ir kraujotaką.
Apie 95% visų patogenų, kurie patenka į organizmą, įsiskverbia per gleivinės membranas burnoje, nosyje, plaučiuose, žarnyne ir t.t.
Patogenai patenka su įkvėpiamu oru, vartojamu maistu ir ranka liečiant burną, o imuninė sistema turi saugoti nuo šio puolimo. Antikūnai, ypač IgA molekulės greitai ir efektyviai įveikia galimas grėsmes, ateinančias iš gleivinių.
Didinant IgA antikūnų gamybą, sukuriamas gyvybiškai svarbus apsaugos barjeras. IgA molekulės yra lyg patruliai saugantys organizmo gleivines.
Kai jų keliai susikerta su svetimkūniais (galimomis grėsmėmis), IgA patruliai surakina juos ir po vieną išveda iš organizmo. Kuo daugiau IgA molekulių turėsite, tuo geriau jūsų imuninė sistema susidoros su bėda.

Studija
4Life kompanija testavo 21 sveiką suaugusįjį, kurie ankščiau nevartojo Transfer Factor produktų. 4 savaites buvo tiriamas 4Life Transfer Factor poveikis IgA molekulėms. Lengviausia tikrinti IgA molekulių koncentraciją seilėse. Kiekvieną savaitę buvo imami visų dalyvių seilių pavyzdžiai.
Nustatyti 4Life Transfer Factor poveikį IgA gamybai pirmąsias 2 savaites dalyviai vartojo 4Life Transfer Factor Tri-Factor Formula, kitas 2 savaites pereita prie 4Life Transfer Factor RioVida® Tri-Factor Formula.

Rezultatai
Po 4 savaičių 100% dalyvių turėjo padidėjusį IgA kiekį jų seilėse, tai sudarė vidutiniškai 73% daugiau lyginant su pirmos savaitės rezultatais. Dar daugiau, dauguma dalyvių (95%) turėjo padidėjusį IgA kiekį vos po 2 jų savaičių!

Ką tai reiškia jums?
Ši studija patvirtina, kad 4Life Transfer Factor sąveikauja su imunine sistema, kuri savo ruožtu atlieka šias funkcijas:
• Skatina B ląsteles gaminti daugiau IgA antikūnų, tuo stiprindama organizmo savigyną nuo patogenų, patenkančių per gleivinės membranas.
• Garantuoja apsaugą viename iš pagrindinių įėjimo taškų, kuriais patenka galimi imuninės sistemos
puolėjai.
• Stiprina gynybines antikūnų savybes.
Ši naujausia IgA imuninės sistemos studija dar kartą parodė 4Life kompanijos ryžtą siūlyti geriausius imuninės sistemos produktus ir moksliškai pagrįstą šių produktų patikimumą. 4Life Transfer Factor skatina IgA gamybą, tuo suteikdamas jums galingą pranašumą, nes antikūnai garantuoja stiprią ir patikimą imuninę sistemą, bei sveiką ir pilnavertį gyvenimą.

Pagrindiniai terminai
Gleivinės membranos dengia įvairias kūno ertmes- burnos, nosies, plaučių, žarnyno ir panašiai. Jos dalyvauja IgA antikūnų sekrecijos procese.
Antikūnai proteinai, naudojantys imuninę sistemą atpažinti ir neutralizuoti galimas grėsmes.
IgA ( imunoglobulinas A) yra antikūnai randami organizmo gleivinių membranose. Organizmas gamina daugiau IgA negu visų kitų antikūnų sudėjus kartu. Kiti antikūnai yra IgE (oda), IgG
(kraujas, audiniai) ir IgM (kraujas).

Kasdieninis 4Life Transfer Factor vartojimas padidina IgA kiekį- jūsų organizmo apsaugos lygį ir suteikia neįtikėtiną galimybę įveikti sveikatos problemą!