2011-02-01

Tiksliniai produktai

4Life RioVida Tri-Factor 

Pakuotė: 2 vnt. Butelio talpa 500ml. 
Vartoti: 30 ml per diena

Sudetyje: TF classic, Tri-factor ir Nano-faktoriai praturtinti naturaliais antioksidantais iš ivairių vaisių ir uogų. Sultyse ištirpintas TF geriau įsisavinamas burnoje, pradeda veikt jau po 15-20 min. Normalizuoja visus fiziologinius procesus neatitinkančius vidutinių normų.
Tai grynos sultys, pilnos gyvybingumo, raudonos Acai uogos iš Brazilijos atogražų miškų, turi daug naudingų medžiagų, todėl jos dažnai vadinamos energijos vaisiais. Obuoliai, melynės, šeivamedžio uogos, ir vynuogės, RioVida igauna tiek antioksidantų, kiek ir skonių. Iš Portugalijos "River of Life", unikalios sudeties ir gamybos RioVida suteikia puikų budą pagyvinti savo dieną.

4Life RioVida Burst

Pakuotėje - 15 vnt. 
Talpa 30ml. 
 Vartoti: 30 ml per diena.

4Life Transfer Factor RioVida Burst – gelio pavidalo kokteilis egzotinių vaisių ir uogų sulčių  iš viso pasaulio, pasižyminčių labai stipriomis antioksidantinėmis savybėmis. Transfer Factor RioVida Burst subalansuoja ir stiprina įmuninę sistemą. Didina energetinius organizmo rezervus dėka subalansuoto būtinų aminorūgščių, riebalų rūgščių, flavonoidų, mikroelementų ir taninų mišinio. Patogus naudoti.



Kuo šis produktas unikalus:
4Life Transfer Factor formulė užtikrina aukščiausią imuninės sistemos palaikymo lygį.RioVida Burst vienintelis gelis, jungiantis Transfer Factor E-XF ir Nano Factor su vaisiais ir uogomis, turinčių daug antioksidantų.
Stiprina širdies-kraujotakos sistemą.
Didina energetinius organizmo rezervus.
Atjaunina organizmą.

4Life Transfer Factor RioVida Burst imuninė galia yra egzotinių vaisių ir uogų iš viso pasaulio. Tai grynos sultys, pilnos gyvybingumo, raudonos Acai uogos iš Brazilijos atogražu mišku, turi daug naudingu medžiagu, todel jos dažnai vadinamos energijos vaisiais. Obuoliai, melynės, šeivamedžio uogos, ir vynuogės, RioVida įgauna tiek antioksidantų, ir kiek skonių. Iš Portugalijos "River of Life", unikalios sudeties ir gamybos RioVida suteikia puikų būda pagyvinti savo dieną. Ypač mėgstamas ir vertinamas vaikų, nėščiųjų , sportininkų del greit jaučiamo padidėjusio energijos ir detoksikuojančio poveikio.

4Life Transfer FactorChewable
Imunitetui stiprinti 4Life Transfer Factor® Chewable.
Neturintis analogų 4Life Transfer Factor® Chewable – tai unikalus preparatas, sudėtyje derinantis karvės priešpienio ir kiaušinių trynių komponentus ir visapusiškai palaikantis imuninę sistemą. Transfer faktoriai – tai mažos molekulės (amino rūgštys - baltymų sudedamoji dalis).

Natūralios kilmės, 90 vnt. citrusinių grietinėlės skonio, įvairių gyvūnėlių formos kramtomos tabletės vaikams nuo 3 metų. Biologiškai aktyvios medžiagos.

• Palaiko imuninės sistemos pusiausvyrą.
• Stiprina organizmo būklę ir suteikia žvalumo.
• Padeda sukaupti energijos , didina organizmo atsparumą.
• Sudaro vaikišką dozęTransfer Factor .
• Natūrali priemonė imunitetui stiprinti.
• Nėra genetiškai modifikuotų medžiagų.

Rekomenduojama vartoti:
• nusilpus imuninei sistemai.
• Siekiant išvengti virusinių, infekcinių, bakterinių ligų.
• Siekiant įgyti daugiau energijos.
Kilmės šalis – JAV. 

    4Life BCV Cardio 


    Pakuotėje 120 kapsulių .
    Indikacijos: profilaktika ir gydymas nuo širdies ir kraujagyslių ligų. Ateroskleroze, hipertonija, išeminę širdies ligą, krutinės anginą, miokardo infarktas, endomyocarditas, kardiomiopatija, širdies nepakankamumas (lėtinis širdies nepakankamumas), širdies aritmija, smegenų kraujosrūva (insultas), venu išsiplėtimas, tromboflebitas, reguliuoja kraujospūdį (ne didina, ar žemina ), valo kraujagyslių spindį nuo aterosklerotinių plokštelių, gerina jų elastingumą, periferinę kraujotaką, pagreitina maistinių medžiagų transportavimą ląstelėms.
    Transfer Factor Cardio - Turi Transfer Factor E-XF 478 mg koncentrato (iš vištų kiaušinių trynių), vitaminų C ir E, B6, B12, magnio, cinko, vario, kalio, ginko biloba, česnakai.
      
    4Life ReCall 
    Pakuotėje 90 kapsulių .
    Ryšys tarp nervų ir imuninės sistemų yra žinomas visiems. Po ilgalaikio streso kaip tasyklė pastebimas imuniteto susilpnėjimas. Daugelis mokslinių tyrimų rodo, kad streso pasekmės sveikatos buklei lieka praėjus net gerokai ilgesniam laiko tarpui po stresinės situacijos. Pavojų nervų sistemai kelia infekcijos, atsiradusios nusilpusio imuniteto fone. Jos gali būti pagrindinis veiksnys del neurodegeneracinių ligų patogenezės (Alzhaimerio, Parkinsono ligu bei kt.). Chlamidijos bakterija gali būti veiksnys, privedantis prie demencijos ( silpnaprotystė ), herpes virusas gali sukelti nepagydomus galvos skausmus ir t.t 
    • Visapusiškai palaiko organizmo buklę: Transfer Factor Recall suteikia organizmui naują imuninę informaciją; padeda imuninei sistemai kovoti su virusais ir bakterijomis, kurie gali sukelti uždegimą; pagerina kraujo cirkuliaciją smegenyse, kas padeda išvengti aneurizmos ir kitų smegenų veiklos sutrikimų. Priedai, esantys priemonės sudetyje  antioksidantai N-Acetilcisteinas, Ginkgo biloba, padeda kovoti su oksidaciniu “stresu”, kurį sukelia laisvieji radikalai, kurie prisideda prie pirmalaikio senėjimo ir silpnaprotystės. TF Recall  formulė padeda sumažinti įtampą ir stiprinti imuninę sistemą ir leidžia smegenims labiau išnaudoti savo funkcijas ir dirbti optimaliu režimu.
    •   Didina protini pajegumą.
    • Transfer Factor Recall sudėtis apjungia keletas efektyviausių žinomų komponentų, kurie stiprina bet kokio amžiaus žmonių protinius sugebejimus. Tarp daugelio kitu svarbių privalumų - biologines vinpocetino ( augalines kilmes komponentas– žiemes (lot. Vinca major seklu ekstraktas)) savybes, kurios prisideda gerinant kraujotaką, didinant deguonies srautą į smegenis, didinant smegenų atsparumą hipoksijai ir padedant išvengti aterominių plokštelių susidarymo, kurios gali sukelti smegenų kraujagyslių pažeidimus, aneurizmą  ir insultą.
    • Rekomenduojama vartoti vaikams - gerina gebejimą susikaupti, gerina mokslo pasiekimus. Vaikai daug ramesni ir lengviau atlieka jiems skirtas užduotis,šalina miego sutrikimus,naktinius baimės priepolius,miegas tampa gilesnis.
      Gerina regejima. ( Demesio! Po  4 savaičių vartojimo patikrinkite regejimą)

      4Life Fibro AMJ Day Time

      Pakuotėje 90 vnt kapsulių.
      Fibro AMJ Day Time– raumenų ir sanarių sistemai gerinti .
      FibroAMJ formulė - viena geriausių mokslininkų nuomone produktas sukurtas raumenų ir nervų sistemos palaikimui. Šioje formulėje yra metabolitų ir žolių ekstraktų, palaikantys sveikus raumenys ir sanarius, taip pat energijos gamyba. Ši formulė veikia kartu su naktine formule FibroAMJ.
      Sudetyje: yra gliukozaminas, magnis, vitaminas B6